Bestanden kopiëren of verplaatsen tussen het ingebouwde geheugen en de geheugenkaart

Als je je geheugenkaart gebruikt als verwijderbare opslag, kun je bestanden kopiëren of verplaatsen tussen het ingebouwde geheugen en de geheugenkaart. Je kunt tevens bestanden kopiëren of verplaatsen naar of van een extern USB-opslagapparaat wanneer je dit hebt aangesloten op HTC U12+‍.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Opslag.
  2. Tik op Interne gedeelde opslag en tik dan op Bestanden of tik op de naam van de geheugenkaart.

Of tik op het externe USB-opslagapparaat wanneer je dit hebt aangesloten.

3. Open de map die de bestanden bevat die je wilt kopiëren of verplaatsen.
  4. Selecteren of de selectie van bestanden opheffen:
    • Houd een bestand ingedrukt om het te selecteren. Voor het selecteren van meer bestanden, tik je op elk bestand.
    • Tik op een bestand om de selectie ervan op te heffen.
    • Om alle bestanden te selecteren, tik je op Menu button > Alles selecteren.
  5. Tik op Menu button en vervolgens op Kopiëren naar of Verplaatsen naar.
  6. Tik op Drawer icon voor het openen van het uitschuifmenu, en kies vervolgens waar je je bestanden zou willen kopiëren of verplaatsen.
  7. Tik op Kopiëren of Verplaatsen.