Het vergrendelscherm uitschakelen

Wil je de telefoon liever niet iedere keer bij het wekken ontgrendelen? Je kunt het vergrendelscherm uitschakelen in Instellingen.
Belangrijk: Het is aanbevolen dat je een schermvergrendeling hebt om te helpen je telefoon te beveiligen tegen ongewenste toegang.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Beveiliging en locatie.
  2. Tik onder Apparaatbeveiliging op Schermvergrendeling.
  3. Open of bevestig je vergrendelingsscherm en tik dan op Geen > Ja, verwijderen.

Om het vergrendelingsscherm opnieuw in te schakelen, tik je opnieuw op Schermvergrendeling om er een in te stellen.