Een software-update installeren

Als de HTC U12+‍ is verbonden met internet en er is een nieuwe software-update beschikbaar, verschijnt het update-pictogram Updates available notification op de statusbalk.
  1. Schuif het paneel Meldingen open en tik vervolgens op de systeemupdatemelding.
  2. Als je de update niet wilt downloaden met je gegevensverbinding, selecteer je Alleen bijwerken over Wi-Fi.
  3. Tik op Downloaden.
  4. Selecteer na afloop van het downloaden Nu installeren en tik op OK.

Na het bijwerken herstart de HTC U12+‍.