Modus Scherm draaien

Kies hoe de schermoriëntatie wordt aangepast bij het roteren van je telefoon.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en tik dan op Instellingen > Scherm en vegen .
  2. Tik op Geavanceerd > Modus Scherm draaien.
  3. Kies een van deze opties:
    Optie Beschrijving
    Slim roteren Houd je telefoon in de huidige schermoriëntatie zonder roteren, zelfs wanneer je de telefoon zijwaarts of rechtop draait. Zie voor details Edge Sense vasthoudgebaar.
    Automatisch draaien Roteer het scherm automatisch wanneer je je telefoon zijwaarts of rechtop draait.
    Staande modus Houd het scherm altijd in liggende stand.
Tip: Je kunt ook snel schakelen tussen de modi van schermrotatie via het paneel Snelle instellingen.