Berichten naar het beveiligd vak verplaatsen

Je kunt privéberichten naar het beveiligd vak verplaatsen. Je moet een wachtwoord invoeren om die berichten te lezen.
Belangrijk:
  • Het beveiligd vak versleutelt berichten niet.
  • Berichten die op je nano SIM-kaart zijn opgeslagen, kun je niet naar het beveiligd vak verplaatsen.
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Berichten.
  2. Tik op een contact (of telefoonnummer) om de uitwisseling van berichten met dat contact weer te geven.
  3. Tik op Menu icon > Verplaatsen naar beveiligd berichtenvak.
  4. Selecteer de berichten en tik op Verplaatsen.
Tip: Om alle berichten van een contact te verplaatsen, houd je de contact ingedrukt op het scherm Berichten en tik je op Verplaatsen naar beveiligd berichtenvak.
  • Om berichten te lezen in het geblokkeerde vak, tik je op het scherm Berichten op Dropdown icon > Beveiligd. Als het de eerste keer is dat je het beveiligd vak gebruikt, moet je een wachtwoord instellen.
  • Om berichten of contacten uit het beveiligde vak te verplaatsen, houd je de contact (of telefoonnummer) ingedrukt en tik je op Verplaatsen naar algemeen berichtenvak.