Hoe herstart ik de telefoon met gebruik van hardwareknoppen?

Probeer om een van de onderstaande knopcombinaties ingedrukt te houden.
  1. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Op telefoons met drukgevoelige knoppen, zoals HTC EXODUS 1 en HTC U12‍+, houd je de AAN/UIT-knop ingedrukt totdat de telefoon trilt, en laat vervolgens je vinger los.
    • Houd de knoppen VOLUME OMLAAG en AAN/UIT tegelijkertijd ingedrukt. Laat de knoppen los wanneer de telefoon trilt.
    • Houd de knoppen VOLUME OMHOOG en AAN/UIT tegelijkertijd ingedrukt totdat de telefoon opnieuw wordt gestart.
    • Houd de knoppen VOLUME OMHOOG, VOLUME OMLAAG en AAN/UIT maximaal 2 minuten tegelijkertijd ingedrukt.
  2. Op sommige telefoons kunnen sommige van deze combinaties de telefoon inschakelen in het scherm Bootloader of Downloadmodus. Gebruik de VOLUME-knoppen om te navigeren tussen opties, en druk vervolgens op AAN/UIT om een optie te selecteren.

Selecteer Opnieuw opstarten. Op oudere telefoonmodellen kan het nodig zijn om eerst Snel opstarten te selecteren, en vervolgens Opnieuw opstarten.

Opmerking: Zorg ervoor dat je de andere opties op het scherm bootloader niet selecteert. Als je dit wel doet, kan de garantie ongeldig worden of je telefoon onbruikbaar worden.