Kan ik mediabestanden delen met en van andere telefoons met gebruik van Wi-Fi Direct?

Als je mediabestanden wilt delen van een andere telefoon met je HTC-telefoon, of tussen twee HTC-telefoons, kun je HTC-hulpprogramma voor overzetten downloaden van Google Play Store. Dit hulpprogramma gebruikt Wi-Fi Direct voor het overdragen van gegevens, zoals berichten en foto's, van je huidige telefoon.

Voor details betreffende het gebruik van het HTC-hulpprogramma voor overzetten wordt verwezen naar Inhoud overdragen van een Android-telefoon.

Als je mediabestanden wilt delen van je HTC-telefoon met andere Android-telefoons met gebruik van Wi-Fi Direct, kun je een app van derden downloaden om dergelijke overdrachten mogelijk te maken.