Manieren om inhoud op te halen van je vorige telefoon

Afhankelijk van het besturingssysteem in je oude telefoon, kies je de juiste methode van ophalen van de inhoud naar HTC U12+‍.

Van een Android-telefoon

Hier bestaan twee manieren voor:

• Gebruik je Google-account om een back-pup te maken van gegevens en deze te herstellen.

Maak eerst een back-up van je oude telefoon naar je Google-account. Wanneer je HTC U12+‍ voor de eerste keer configureert, moet je je aanmelden bij je Google-account en de gegevens van je oude telefoon herstellen naar HTC U12+‍.

• Gebruik het HTC-hulpprogramma voor overzetten.

Download op je oude HTC- of andere Android-telefoon het HTC-hulpprogramma voor overzetten en gebruik het om je inhoud over te zetten naar HTC U12+‍. Zie Inhoud overzetten van een Android-telefoon.

Van een iPhone

Download en installeer de Google Drive-app op je iPhone, en gebruik het om een back-up te maken van iPhone-inhoud naar je Google-account.

Op HTC U12+‍ ga je naar Instellingen, en tik vervolgens op Systeem > Inhoud van een andere telefoon ophalen > iPhone om de instructies te zien. Of ga naar https://www.android.com/switch/.