Kan de telefoon automatisch naar het mobiele netwerk schakelen als Wi‍-Fi ontbreekt of zwak is?

Ja. Je kunt de telefoon instellen om automatisch naar een mobiel netwerk te gaan als geen Wi‍-Fi-netwerk beschikbaar is of als het signaal zwak is.
  1. Open de Snelinstellingen en tik op het Wi-Fi-pictogram om dit in te schakelen.
  2. Houd het Wi-Fi-pictogram ingedrukt om direct naar de Wi‍-Fi-instellingen te gaan.
  3. Afhankelijk van de versie van Android op je telefoon, voer je een van de volgende acties uit:
    • Android 8 en meer: Schuif omlaag in de lijst van beschikbare Wi‍-Fi netwerken en tik op Wi-Fi-voorkeuren > Geavanceerd.
    • Android 7 of eerder:Tik op > Geavanceerd.
  4. Schakel de optie Automatisch naar mobiel netwerk schakelen in.
Opmerking: Deze functie is niet in alle telefoons beschikbaar.