Hoe krijg ik hulp op mijn telefoon wanneer er een probleem is?

Als je te maken hebt met een hardware- of verbindingsprobleem met je telefoon, kun je de app Help gebruiken om te controleren wat het probleem zou kunnen veroorzaken.
Open de app Help, tik op Drawer button, en vervolgens op een item in het uitschuifmenu.

Hier vind je enkele dingen die je kunt doen in de app Help:

• Tik op Uitleg of FAQ's voor het zoeken en lezen van how-to's, tips en trucs en veelgestelde vragen.
  • Tik op Probleemoplossing of Diagnostische hulpmiddelen voor het gebruiken van een wizard voor foutoplossing voor het controleren van de standaard hardwarefuncties.
  • Tik op Software-updates om te controleren op nieuwe software-updates indien deze beschikbaar zijn. Software-updates kunnen herstelde fouten en functieverbeteringen bevatten.