Het huidige scherm vastzetten

Voor extra beveiliging als je de foto aan iemand anders laat zien, kun je de optie scherm vastzetten gebruiken om de weergave vast te zetten op de huidige app.

Je kunt een schermvergrendeling instellen om te voorkomen dat anderen het scherm losmaken.

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Beveiliging.
  2. Onder Geavanceert tik je op Scherm vastzetten en tik je op de schakelaar Aan/Uit om dit in te schakelen.

Als je een schermvergrendeling hebt ingesteld, kies je of je gevraagd wilt worden om het scherm te ontgrendelen met je PIN, wachtwoord of patroon voorafgaand aan losmaken.

3. Ga als volgt te werk om een schermvergrendeling te vereisen voor losmaken:
    • Als je nog geen schermvergrendeling hebt ingesteld, tik je op Apparaat vergrendelen bij losmaken om je schermvergrendeling in te stellen.
    • Tik op Vragen om ontgrendelingspatroon voorafgaand aan losmaken als de schakelaar Aan/Uit niet is ingeschakeld.
  4. Open de gewenste app.
  5. Druk op en tik op op de miniatuur van de app.

Als je de kaartweergave gebruikt, houd je de miniatuur ingedrukt van de laatste app die je hebt geopend, waarna je deze iets omhoog sleept om het pictogram te zien.

6. Om het scherm los te maken, houd je tegelijkertijd en ingedrukt.