Plannen wanneer de dataverbinding moet uitschakelen

Om energie en dataverbruik te sparen, kun je een periode instellen waarin de dataverbinding automatisch wordt uitgeschakeld tijdens de daluren. Dit gaat in nadat het scherm 15 minuten is uitgeschakeld en geen netwerkactiviteit plaatsvindt (geen downloads, streaming of datagebruik).
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Energie.
  2. Tik op Slaapstand.
  3. Wis Slaapstand automatisch leren als dit is geselecteerd om de instellingen met de hand te wijzigen.
  4. Kies onder Slaaptijd de begin- en eindtijd voor het uitschakelen van de dataverbinding.
  5. Tik op de schakelaar Slaapstand Aan/uit om deze in te schakelen.

De gegevensverbinding wordt hervat als je het scherm weer activeert.