Wat is Slim synchroniseren?

Slim synchroniseren breidt automatisch de synchronsatietijd uit naarmate de app Mail langer inactief is. Stel je e-mailaccount in op Slim synchroniseren als je niet regelmatig nieuwe e-mailberichten hoeft te bekijken. Slim synchroniseren helpt je bij het sparen van de batterij.

Als je e-mailberichten wilt ontvangen zodra ze binnenkomen, selecteer je een andere In piektijd synchroniseren en Buiten piektijden synchroniseren in de instellingen Synchroniseren, verzenden en ontvangen van de e-mailaccount.