Wekken naar HTC BlinkFeed

Ga vanuit de slaapstand naar HTC BlinkFeed zonder de AAN/UIT-knop te gebruiken.
Belangrijk: Als je een schermvergrendeling hebt ingesteld, wordt je naar je gegevens gevraagd voordat de HTC Desire 830 dual sim zich ontgrendelt.
  1. Breng de telefoon omhoog in staande stand.
  2. Veeg direct naar rechts vanaf de linkerkant van het scherm.

Zorg ervoor dat je het scherm niet aanraakt wanneer de telefoon trilt.