Bestanden via Bluetooth ontvangen

Op de HTC Desire 830 dual sim kun je verschillende soorten bestanden ontvangen via Bluetooth, zoals foto's, muziek, contactgegevens, agendagegevens en documenten, zoals PDF's.
Belangrijk: Zie de documentatie van het apparaat voor aanwijzingen over het verzenden van informatie via Bluetooth.
  1. Schakel Bluetooth in.

Zie Bluetooth in- of uitschakelen.

2. Verzend een of meer bestanden naar de HTC Desire 830 dual sim.
  3. Als daarom gevraagd wordt, accepteert je de verbindingsaanvraag op je HTC Desire 830 dual sim en op het ontvangende apparaat. Je kunt ook gevraagd worden om dezelfde code in te voeren of op beide apparaten de automatisch gegenereerde code te bevestigen.

Een Bluetooth-autorisatieverzoek.

4. Tik op Koppelen.
  5. Als je HTC Desire 830 dual sim een bericht ontvangt over een aanvraag voor bestandsoverdracht, schuif je omlaag in het meldingenscherm en tik je op Accepteren.
  6. Nadat een bestand is overgebracht, verschijnt een melding. Schuif het Meldingvenster omlaag en tik op de betreffende melding om het bestand te bekijken.
  7. Je kunt ook op > Ontvangen bestanden weergeven tikken om bestanden weer te geven die ontvangen zijn via Bluetooth.