Een gebeurtenis plannen of bewerken

Je kunt gebeurtenissen maken of bewerken op HTC Desire 830 dual sim en je kunt gebeurtenissen ook synchroniseren met je Exchange ActiveSync-agenda. Je kunt tevens gebeurtenissen maken, aanpassen en synchroniseren met je Google-agenda.
Opmerking: Het bewerken van gebeurtenissen wordt niet voor alle accounts ondersteund.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Agenda.
  2. Voer in een weergave Agenda een van de volgende handelingen uit:
    Een gebeurtenis maken Tik op . Tik op en selecteer de agenda waaraan je de gebeurtenis wilt toevoegen.
    Een gebeurtenis bewerken Geef een gebeurtenis weer en tik op .
  3. Voer de gegevens en instellingen van de gebeurtenis in. Naast het instellen van de naam, datum, tijd en locatie van de gebeurtenis, kun je:
    Contacten uitnodigen uit je Exchange ActiveSync of Google-account Tik op en selecteer de contact die je wilt uitnodigen.
    Herhalen van de gebeurtenis instellen Tik op de knop Herhaalt niet en selecteer een herhaalpatroon. Daarna kun je de herhaalfrequentie en de einddatum instellen.
    Een notitie voor een gebeurtenis maken Tik terwijl je de gegevens voor de gebeurtenis bekijkt op Notitie maken.
  4. Tik op Opslaan.

Als je anderen hebt uitgenodigd voor de gebeurtenis, tik je op Verzenden of op Update verzenden.

In je planning naar een gebeurtenis zoeken

Voorkom dat je meerdere bijeenkomsten tegelijk hebt. In de Agenda kun je je afspraken controleren om te zien of een nieuwe gebeurtenis in conflict komt met je planning.
  1. Tik tijdens het maken of bewerken van een gebeurtenis op Agenda controleren.
  2. Houd het gebeurtenisvak ingedrukt en sleep het naar een beschikbaar tijdstip.
  3. Versleep de bovenste en onderste knooppunten om de tijdsduur van de gebeurtenis aan te passen. Een bericht verschijnt als er conflicten zijn met andere geplande gebeurtenissen.
  4. Tik op Gereed om terug te keren naar het scherm met gebeurtenissen en sla de gebeurtenis op.