Batterijgebruik controleren

Bekijk een lijst met apps in de volgorde hoe zwaar ze de batterij gebruiken. Je kunt ook zien hoeveel en hoe lang de batterij voor elke app is gebruikt.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Energie.
  2. Tik op Batterijgebruik en vervolgens op een app om te controleren hoe deze de batterij gebruikt. Je kunt zien hoeveel batterijvermogen is gebruikt door resources zoals de CPU voor de ap en andere gebruiksdetails.
Tip: Als je knoppen ziet tijdens het bekijken van de details van het batterijgebruik van een app, kun je daar op tikken om instellingen aan te passen die invloed hebben op het batterijgebruik, om de app te stoppen, enzovoort.