Een account verwijderen

Verwijder accounts van de HTC Desire 830 dual sim als je ze niet meer gebruikt. Door een account te verwijderen, verwijder je geen accounts en informatie van de online service zelf.
  1. Druk in het beginscherm op > Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op een accounttype.
  3. Tik op naast de account die je wilt verwijderen.

Of als het scherm Accountinstellingen geopend is, tik je op .

4. Tik op Verwijderen.
Belangrijk: Mogelijk behoudt de externe app sommige persoonlijke gegevens nadat je de account hebt verwijderd van HTC Desire 830 dual sim.