Wisselen tussen onlangs geopende applicaties

Als je multitaskt en je gebruikt verschillende apps op je HTC Desire 830 dual sim, kun je eenvoudig wisselen tussen de apps die je onlangs hebt geopend.

Druk op om recent geopende apps weer te geven.
  • Tik op een app om daar naar terug te keren.
  • Sleep een app omhoog die je uit de lijst in de rasterweergave wilt verwijderen.

Als je de kaartweergave gebruikt, sleep je naar links of rechts.

• Veeg naar rechts om meer geopende apps te zien zodat je hun miniaturen ziet.
  • Tik op > Instellingen > Opmaak en kies tussen kaart- en rasterweergave.