Het volgtoetsenbord gebruiken

In plaats van op de toetsen van het schermtoetsenbord te tikken, kun je "‍letters volgen"‍ om woorden in te voeren.
Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar voor op Latijn gebaseerde talen.
  1. Schakel het volgtoetsenbord in, in Instellingen > Taal en toetsenbord > HTC Sense Input.
  2. Schuif met je vinger op het schermtoetsenbord van de ene naar de volgende letter om een woord in te voeren.
  3. Til je vinger op als het woord klaar is.
  4. Als je door wilt gaan met het invoeren van tekst, ga je nogmaals met je vingers over de letters om het volgende woord in te voeren.
Opmerking: Als het woord dat verschijnt nadat je het hebt gvolgd, niet het gewenste woord is, kun je:
  • Tik op een woord in de suggestielijst.
  • Tik op het pijltje naast de suggestielijst om meer keuzes te bekijken.