Je back-up herstellen van je cloud-opslag

Als je HTC back-up al eerder hebt gebruikt, kun je een eerdere back-up herstellen als je de HTC Desire 830 dual sim voor de eerste keer aanzet of na herstellen van de fabrieksinstellingen.
Belangrijk: Afhankelijk van de hoeveelheid inhoud kan het terugzetten van de back-up naar de HTC Desire 830 dual sim over je gegevensverbinding extra gegevenskosten opleveren en lang duren. Het gebruik van een Wi‍-Fi-verbinding wordt aanbevolen.
  1. Meld je op het scherm Je account toevoegen aan bij je Google-account.
  2. Als je het scherm Apps en gegevens ophalen ziet, tik je op Uit deze back-up terugzetten en kies je Als nieuw apparaat instellen.
    Belangrijk: Je ziet dit scherm als je eerder een back-up hebt gemaakt van een oudere telefoon met Google backup. Zet niets terug uit Google backup als je een back-up van HTC back-up wilt terugzetten.
  3. Meld je op het scherm HTC Advantage aan met de accountreferenties die je voor je HTC-account gebruikt.

Of als je dat scherm hebt overgeslagen, tik je op Uit je HTC back-up herstellen op het scherm Inhoud overzetten of herstellen kiezen en je aanmelden met de accountreferenties voor je HTC-account.

4. Kies de back-up die je wilt terugzetten op de HTC Desire 830 dual sim.
  5. Als daarom wordt gevraagd, kies je of je je mobiele data- of Wi‍-Fi-verbinding wilt gebruiken voor het terugzetten van je back-up.
  6. Volg de instructies op het scherm voor het herstellen van je back-up en ga verder met het instellen van je telefoon.
  7. Schuif het meldingenvenster open om te controleren of er een melding is voor het voltooien van het instellen van je telefoon.

Gratis apps van Google Play worden op de achtergrond hersteld en je kunt de voortgang volgen via een melding op de statusbalk. Om betaalde apps te herstellen, moet je ze downloaden en installeren vanaf Google Play.

Je apps verschijnen in de weergave Apps terwijl ze worden geínstalleerd. De snelkoppelingen in Apps en het beginscherm worden gereorganiseerd als in de back-up nadat alle apps geïnstalleerd zijn. Je kunt de HTC Desire 830 dual sim gewoon gebruiken terwijl de apps worden hersteld.