Muziek beluisteren

Geniet van je favoriete songs op je HTC Desire 830 dual sim met de app Muziek.

Belangrijk: Als je de app Muziekvoor het eerst opent, wordt je gevraagd of je automatisch gerelateerde inhoud wilt downloaden, zoals albumhoezen en foto's van artiesten, naar de HTC Desire 830 dual sim.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Muziek.
  2. Veeg naar de verschillende tabs om op categorie te bladeren.
  3. Tik op een nummer om dat af te spelen.
  4. Tik op de pictogrammen op het scherm om het afspelen te bedienen, nummers te herhalen enzovoort.

Druk en sleep met je vinger over de voortgangsbalk om naar een willekeurig punt in het nummer te springen.

Shuffle in- of uitschakelen. (Deze modus is uitgeschakeld wanneer het pictogram grijs is.)

Blader door de herhaalmodus: herhaal alle nummers, Huidig nummer herhalen, en Niet herhalen.

Speel je muziek af op een voor DLNA geschikte tv of geluidssysteem.

Minimaliseer het scherm Wordt nu afgespeeld om te blijven bladeren in de muziekverzameling.

Tip: Als je naar muziek luistert en het scherm schakelt uit, druk dan op AAN/UIT om het scherm weer in te schakelen zodat je het afspelen van de muziek rechtstreeks op het Scherm blokkeren kunt bedienen.