HTC Desire 830 dual sim‎

Handleidingen

< < Menu

Hoe laat ik statusupdates en verjaardagen op mijn beller-ID verschijnen?

Als je bent aangemeld bij je account voor Facebook of Twitter, zie je de nieuwste status update van de beller.

Je kunt ook de volgende verjaardag van de beller zien als deze gebeurtenis op je telefoon is opgeslagen of als je bent aangemeld bij je online-account zoals Facebook.

Was de informatie nuttig?

Verdere ondersteuning als u uw antwoord niet heeft kunnen vinden