Waarom zie ik de gebeurtenissen in mijn agenda niet?

Als je geen gebeurtenissen kunt vinden uit je e-mailaccounts of sociale netwerken in de Agenda, moet je controleren of Agenda synchroniseren is ingeschakeld in Instellingen.
  1. Druk in het beginscherm op > Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op een accounttype. Als meerdere accounts worden ondersteund (zoals Exchange ActiveSync), tik je op de account die je wilt synchroniseren.
  3. Selecteer Agenda en tik op > Nu synchroniseren.