Foto's of video's aan een album toevoegen

1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Galerij.
  2. Tik op en kies hoe je de foto's en video's wilt weergeven.
  3. Open een groep foto's en video's zoals een gebeurtenis in de weergave Tijdbalk of een album
  4. Tik op > Aan album toevoegen.
  5. Selecteer de foto's of video's die je wilt toevoegen en klik op Volgende.
  6. Maak een album of selecteer een album dat je al hebt gemaakt in Galerij. Om een nieuw album te maken, tik je op .
Tip: Om een enkele foto of video aan een album toe te voegen, houd je deze ingedrukt. Tik op Aan album toevoegen en selecteer het gewenste album of maak een nieuw.