Het schermlettertype wijzigen

Je kunt de letterstijl en grootte van het weergavelettertype wijzigen of je kunt nieuwe lettertypen downloaden.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Aanpassen.
  2. Tik onder Lettertype op Lettertype en kies een van de ingebouwde lettertypen of tik op om online te gaan en nieuwe lettertypen te downloaden.
  3. Tik op Lettergrootte om de grootte van het lettertype te kiezen.

Lettertypen downloaden

Je moet bij je HTC-account zijn aangemeld om lettertypen te downloaden.

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Aanpassen.
  2. Tik onder Lettertype op Lettertype en tik op .
  3. Tik op om een categorie te selecteren.
  4. Selecteer een lettertypestijl en tik op Downloaden.
  5. Tik op Toepassen.