Google apps

Reken op het pakket van Google-apps op HTC Desire 830 dual sim om je te helpen om productief te worden, te surfen op het internet, vermaakt te worden, en nog veel meer.

Gmail

Gmail laat je e-mail versturen en ontvangen van je Google-accounts of van andere e-mailaccounts—allemaal in één gemakkelijke app.

Google Chrome

Gebruik Google Chrome om te surfen op het internet, te zoeken op het web en om je favoriete websites toe te voegen aan je favorieten.

Google Drive

Deel je foto's, documenten en andere bestanden op Google Drive om ze te kunnen bereiken op de HTC Desire 830 dual sim, je computer, en je andere mobiele apparaten. Naast de standaardopslag die je ontvangt van Google Drive, kun je in aanmerking komen voor het gratis ontvangen van extra online opslag. Meld je aan bij je Google-account op de HTC Desire 830 dual sim—en niet vanaf je computer of een andere niet-HTC-telefoon—om dit aanbod te claimen.

Google Maps

Met Google Maps kun je je huidige locatie bepalen, realtime verkeerssituaties bekijken en een gedetailleerde routebeschrijving naar je gewenste bestemming opvragen.

Deze voorziening biedt tevens een zoekfunctie waarmee je interessante plekken of een adres kunt zoeken op een vector- of satellietkaart, of locaties kunt zoeken op straatniveau.

Google PlayMuziek

Google Play Met Music kun je je eigen muziekbibliotheek aanmaken, je favoriete nummers afspelen en de meest recente albums of liedjes aanschaffen van duizenden artiesten van over de hele wereld.

YouTube

Deel je video's of bekijk de nieuwste videosensaties met gebruik van de app YouTube.