Wat is er veranderd in de nieuwste HTC BlinkFeed?

HTC BlinkFeed heeft zich ontwikkeld naar een serviceplatform dat partnerservices voor inhoud kan samenvoegen op één plek. News Republic is onze eerste beschikbare partner. HTC BlinkFeed en News Republic gaan samenwerken om je meer nieuwsinhoud te bieden.
  • Als voorheen worden geabonneerde artikels getoond als tegels op het HTC BlinkFeed-scherm. Wat er is veranderd is dat door het tikken op een nieuwstegel, de app News Republic wordt gestart, waar je het artikel kunt lezen en kunt genieten van de functies van de app, zoals de aanpasbare lettergrootte, nachtmodus en nog veel meer.
  • Geabonneerde artikels en hun inhoud zijn afkomstig van de app News Republic.
  • Offline lezen van nieuws wordt nog steeds ondersteund. De HTC-leeslijst is verwijderd.
  • Je kunt nog steeds naar links of rechts vegen voor het bekijken van het volgende of vorige artikel. Tik onderaan op de Terug-toets om terug te keren naar het HTC BlinkFeed-scherm.