Wat kan ik doen als ik het wachtwoord van mijn Google-account vergeet?

Als je het wachtwoord van je Google-account niet meer weet, kun je het proberen terug te halen door naar de website van Google te gaan.
Ga in de browser op je telefoon of computer naar www.google.com/accounts/recovery. Volg de aanwijzingen op het scherm om je wachtwoord terug te zetten.