iPhone-inhoud overzetten met iCloud

Als je een iCloud-account hebt, synchroniseer je iPhone-inhoud met je iCloud-opslag waarna je de inhoud overbrengt naar de HTC Desire 830 dual sim. Je kunt de volgende soorten inhoud overzetten van iCloud: contacten, bladwijzers, SMS-berichten, berichten van iMessage, agenda-gebeurtenissen, en foto's.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Inhoud overzetten.
  2. Tik op iPhone > Uit iCloud back-up importeren.
  3. Volg de stappen op het scherm om een back-up te maken van je iPhone-inhoud op je iCloud-opslag.
  4. Voer je iCloude-mailadres en wachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden.
  5. Kies de iPhone-back-up die je wilt overzetten naar de HTC Desire 830 dual sim en tik op Volgende.
  6. Kies de soorten inhoud die je wilt overzetten en tik op Importeren.
  7. Wacht tot de overdracht klaar is en tik op Gereed.
Opmerking: Slechts sommige contactgegevens kunnen worden overgezet, zoals de naam, foto. postadres, e-mailadres, geboortedaum, trouwdatum en aantekeningen.