Hoe kan ik bladwijzers van mijn oude HTC-telefoon importeren?

Volg deze stappen om bladwijzers van de app HTC Internet op je oude HTC-telefoon naar de nieuwe HTC-telefoon te importeren.
  1. Download en installeer de volgende apps uit de Play Store:
    • Op je nieuwe HTC-telefoon: app HTC Internet
    • Op je oude HTC-telefoon: HTC-hulpprogramma voor overzetten
  2. Op je nieuwe HTC-telefoon: Ga naar Instellingen > Inhoud overzetten. Tik op HTC Android-telefoon > Volledig overzetten.
  3. Volg de aanwijzingen om de HTC-telefoons te koppelen.
  4. Op je oude HTC-telefoon: Bekijk de soorten gegevens die je wilt kopiëren en zorg er voor dat Bladwijzers is geselecteerd. Tik op Overdragen
  5. Als de procedure voltooid is, tik je op Gereed op beide telefoons.
  6. Om snel de bladwijzers te controleren, tik je in de app HTC Internet op > Bladwijzers.