Bellen met Snel bellen

Wanneer het scherm uit staat en HTC Desire 830 dual sim staat in de slaapstand, kunt u gemakkelijk bellen door gewoon te vegen en spraakopdrachten te gebruiken.
Belangrijk:
  • Deze functie is wellicht niet in alle talen beschikbaar.
  • Selecteer de optie Omlaag vegen om spraakoproepen in te schakelen in Instellingen > Scherm en slepen > Gebaren voor Motion Launch.
  • Als je een schermvergrendeling met inloggegevens hebt ingesteld, wordt je gevraagd om eerst je gegevens in te voeren voordat je kunt bellen.
  1. Breng de telefoon omhoog in staande stand.
  2. Veeg direct omlaag vanaf de bovenste helft van het scherm.
  3. Als je het microfoonpictogram op het scherm ziet, houd je de telefoon dicht bij je mond, en zeg je vervolgens "‍Bellen"‍ en de naam van het contact. Zeg bijvoorbeeld "‍Bel Jennifer"‍.
  4. Je kunt daarna het volgende doen:
    • Als er meerdere contacten met dezelfde voornaam zijn, spreek de volledige naam uit van de contact die je wilt bellen.
    • Als een contact meerdere telefoonnummers heeft, zie je:

1.[full name] Thuis

2.[full name] Mobiel

3.[full name] Werk

Sprek het nummer van het item uit van degene die je wilt bellen. Zeg bijvoorbeeld "‍2"‍ om de tweede te bellen.

Of spreek de volledige naam en type telefoonnummer uit als op het scherm wordt weergegeven. Zeg bijvoorbeeld "‍Jennifer Singer mobiel"‍.

• Als je gevraagd wordt om te bevestigen, zeg je "‍Ja"‍ of "‍Nee"‍.
    • Zeg "‍Annuleren"‍ om het gesprek te annuleren.

De schermvergrendeling omzeilen voor Snel bellen.

Als je een schermvergrendeling met inloggegevens hebt ingesteld, kun je HTC Desire 830 dual sim instellen voor het overslaan van het beveiligingsscherm zodat je direct oproepen kunt maken met Snel bellen.
  1. Veeg met twee vingers omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om Snelle instellingen te openen.
  2. Tik op > Scherm en slepen of Weergave, gebaren en knoppen.
  3. Tik op Gebaren voor Motion Launch.
  4. Selecteer de Optie omlaag vegen om spraakoproepen in te schakelen en selecteer de optie Beveiligingsscherm omzeilen.