De HTC Desire 830 dual sim opnieuw starten (harde reset)

Als de HTC Desire 830 dual sim een terugkerend probleem heeft dat niet kan worden opgelost, kun je de fabrieksinstellingen terugzetten (ook wel een harde reset of master reset genoemd). Door de fabrieksinstellingen terug te zetten, keert de telefoon terug naar de beginstaat - de staat voordat je de telefoon de eerste keer hebt ingeschakeld.
Belangrijk: Fabrieksinstellingen herstellen verwijdert alle gegevens uit de telefoonopslag, inclusief apps die je hebt gedownload en geïnstalleerd, je bestanden evenals systeem- en appgegevens en -instellingen. Maak een back-up van alle gegevens en bestanden die je wilt bewaren voordat je de fabrieksinstellingen terugzet.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Back-up en herstellen.
  2. Tik op Telefoon opnieuw instellen.

Om ook media en andere gegevens van je geheugenkaart te wissen, tik je op SD-kaart wissen.

3. Tik op OK.
Opmerking: Terugzetten van fabrieksinstellingen wist mogelijk niet alle gegevens van de telefoon, waaronder persoonlijke gegevens.