De camera automatisch starten met Motion Launch Maken

Als het scherm is uitgeschakeld, kun je de telefoon rechtstreeks wekken in de app Camera.
  • Houd de knop VOLUME OMHOOG of VOLUME OMLAAG ingedrukt en plaats de telefoon in liggende stand.
  • Of houd eerst de telefoon in liggende stan en druk dan op de knop VOLUME OMHOOG of VOLUME OMLAAG.
Als je een schermvergrendeling met inloggegevens hebt ingesteld, wordt je gevraagd om eerst je gegevens in te voeren als je de app Camera verlaat.