Het scherm van je telefoon vastleggen

Wil je je geweldige game score laten zien of in je blog schrijven over een functie van je HTC Desire 830 dual sim? Het is heel eenvoudig om een afbeelding van het scherm te maken en dit te delen vanuit de Galerij.
Houd tegelijkertijd AAN/UIT en VOLUME OMLAAG ingedrukt.

De afbeelding wordt opgeslagen in het album Schermopnames in de Galerij.

Tip: Je kunt de afbeelding ook delen als je in de statusbalk ziet. Open het meldingenvenster en tik op onder de melding van de schermafbeelding. Als je niet ziet, schuif dan twee vingers uit elkaar op de melding voor de schermafbeelding.