HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Een digitaal certificaat installeren

Gebruik digitale client- en Certificate Authority (CA)-certificaten om de HTC Desire 10 lifestyle in staat te stellen om VPN of beveiligde Wi-FI netwerken te gebruiken, en ook om verificatie te bieden aan online secure servers. Je kunt een certificaat verkrijgen van je systeembeheerder of dit downloaden van sites die verificatie vereisen.
Belangrijk:
  • Voordat je een digitaal certificaat installeert, moet je een PIN-code of wachtwoord voor schermvergrendeling instellen.
  • Sommige apps zoals je browser of e-mailclient laten je certificaten rechtstreeks in de app installeren. Zie voor meer informatie de Help van de app.
  1. Sla het certificaatbestand op in de root-map op de HTC Desire 10 lifestyle.
  2. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Beveiliging.
  3. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Tik op Installeren vanuit opslag als je opslagkaart is geconfigureerd als verwijderbare opslag.
    • Tik op Installeren vanaf telefoonopslag als je opslagkaart is geformatteerd en ingesteld als interne opslag.
  4. Blader naar het certificaat en selecteer het.
  5. Geef het certificaat een naam en selecteer hoe het gebruikt zal worden.
  6. Tik op OK.