HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Over HTC Sync Manager

HTC Sync Manager ondersteunt computers onder Windows of OS X.

Dit kun je doen met HTC Sync Manager.

Media op je computer en telefoon bekijken en beheren

• Bladeren door en beheren van muziek, foto's en video's op je computer en je telefoon.
  • iTunes en Windows Media Player afspeellijsten van je computer importeren naar HTC Sync Manager.
  • Maak afspeellijsten aan van muziek op je telefoon of je computer en synchroniseer deze afspeellijsten vervolgens naar beide apparaten.
  • Muziek en video afspelen met de ingebouwde speler.

Zet de inhoud over

• iPhone foto's, SMS-berichten, contacten en nog veel meer overbrengen naar je HTC-telefoon.
  • Alle muziek, foto's en video's vanaf je HTC-telefoon naar je computer importeren.
  • Geselecteerde muziek, foto's en video's van je computer naar je telefoon kopiëren.
  • Documenten importeren van je computer naar je telefoon.

Back-up en herstellen

Maak een back-up van je HTC-telefoon naar je computer zodat je de back-up eenvoudig kunt terugzetten op dezelfde of op een andere HTC-telefoon.

Gegevens synchroniseren

Gegevens synchroniseren tussen je telefoon en je computer.