HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

De internetverbinding van je telefoon delen via USB-tethering

Is voor je computer Geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de gegevensverbinding van de HTC Desire 10 lifestyle om een verbinding te maken met het internet.
Belangrijk:
  • Om er zeker van te zijn dat de USB-stuurprogramma's voor de HTC Desire 10 lifestyle up-to-date zijn, moet je de nieuwste versie van HTC Sync Manager op je computer installeren.
  • Mogelijk moet je USB-tethering opnemen in je gegevensabonnement, waar mogelijk extra kosten voor worden aangerekend. Neem voor meer informatie contact op met je mobiele aanbieder.
  • Controleer of mobiele gegevens is ingeschakeld.
  1. Sluit de HTC Desire 10 lifestyle aan op je computer met de bijgeleverde USB-kabel.
  2. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  3. Onder Draadloos en netwerken tik je op Mobiel netwerk delen > USB-tethering.