HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Inhoud overzetten van een Android-telefoon

Download op je oude Android-telefoon het HTC-hulpprogramma voor overzetten en gebruik dat om de inhoud naar de HTC Desire 10 lifestyle over te zetten.

De soorten lokaal opgeslagen inhoud op je oude telefoon die het HTC-hulpprogramma voor overzetten kan overzetten, omvatten contacten, berichten, muziek, foto's, video's en een aantal instellingen. Meer soorten gegevens zoals gespreksgeschiedenissen, e-mailaccounts en een aantal instellingen voor HTC-apps kunnen worden overgedragen van HTC-telefoons die beschikken over HTC Sense 5.5 of hoger.

Belangrijk: Je hebt Android versie 2.2 of later nodig om het HTC-hulpprogramma voor overzetten op je oude telefoon te gebruiken.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Inhoud overzetten.
  2. Kies of je wilt overzetten vanaf een HTC Android-telefoon of een andere Android-telefoon.
  3. Tik op het scherm Inhoud van een andere telefoon ophalen op Volgende.
  4. Volg de suggesties op de HTC Desire 10 lifestyle om het HTC-hulpprogramma voor overzetten van Google Play op je oude telefoon te downloaden en installeren en open het hulpprogramma.
  5. Als je een PIN-code op je oude telefoon ziet, moet je er voor zorgen dat dezelfde PIN-code ook op de HTC Desire 10 lifestyle verschijnt voordat je doorgaat.

Als de PIN-code niet verschijnt, tik dan op Opnieuw proberen op je oude telefoon. Als hij nog steeds niet verschijnt, kan dat betekenen dat de oude telefoon geen verbinding kan maken met de HTC Desire 10 lifestyle. Als dit gebeurt, moet je een andere overdrachtmethode proberen.

6. Tik op de oude telefoon op Bevestigen.
  7. Kies op je oude telefoon de soorten inhoud die je wilt overzetten, tik op Overdragen en op Ja.
  8. Wacht tot het overzetten is voltooid.
  9. Tik op Gereed op beide telefoons.