HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Foto's en video's bekijken

Belangrijk: Bij het voor de eerste keer openen van Google Foto's moet je je aanmelden bij je Google-account, als je daarom wordt gevraagd, en kiezen voor het in- of uitschakelen van back-up en synchronisatie.
  1. Tik in het beginscherm op > Foto's.

Je ziet je lokale en gesynchroniseerde foto's en video's georganiseerd op datum. Als je of ziet op een miniatuurweergave, betekent dit dat het mediabestand alleen is opgeslagen op de telefoon en dat hier nog geen back-up van is gemaakt naar je account.

2. Om over te schakelen naar een andere weergave, tik je op , en kies vervolgens hoe je je mediabestanden wilt weergeven.
  3. Tik op een miniatuurweergave om het op volledig scherm weer te geven.
  4. Om alleen de foto's en video's weer te geven die zijn opgeslagen in het telefoongeheugen en op de geheugenkaart, tik je op voor het openen van het uitschuifmenu, en tik vervolgens op Apparaatmappen.

Of, als je tabbladen ziet onderaan het scherm, tik je op het tabblad Albums, veeg over de collectieminiaturen en tik vervolgens op Apparaatmappen.