HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Een app openen

• Tik op een app op de startbalk onderin het beginscherm.
  • Tik op om naar het scherm Apps te geaan en tik op de app die je wilt gebruiken.
  • Tik vervolgens op het scherm Apps op en typ de naam van de applicatie waarnaar je zoekt.

Een applicatie of map vanuit het vergrendelscherm openen

Sleep op het vergrendelscherm het pictogram van een applicatie of map omhoog om het scherm te ontgrendelen en direct naar die applicatie of map te gaan.
Tip: De snelkoppelingen op het vergrendelscherm zijn dezelfde als degene in de startbalk op het beginscherm. Om de snelkoppelingen op het vergrendelscherm te veranderen, moet je de apps of mappen in de startbalk vervangen.
Als je een andere beveiligingslaag zoals een schermvergrendelpatroon of PIN-code hebt ingesteld, wordt je naar je gegevens gevraagd voordat de HTC Desire 10 lifestyle de app of map opent.