HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Meldingen op het vergrendelscherm in- of uitschakelen

Je kunt kiezen of je de meldingen op het vergrendelscherm wilt in- of uitschakelen.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Geluiden en meldingen.
  2. Tik op Als apparaat vergrendeld is > Geen meldingen tonen.
    Opmerking: Als je later van gedachten verandert, tik je op Alle inhoud van meldingen weergeven om meldingen op het vergrendelscherm in te schakelen.