HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Wat je kunt doen in de app HTC Boost+

Optimaliseer de prestatie van je telefoon, maximaliseer de opslagcapaciteit van je telefoon en blokkeer zelfs sommige apps voor een extra mate van privacy.

Hier vind je enkele dingen die je kunt doen bij het gebruik van de app Boost+.

• Monitor de opslagruimte en het gebruik van geheugen van je telefoon.
  • Verwijder cache, app-installatieprogramma's, tijdelijke bestanden en reclamebestanden op je telefoon.
  • Optimaliseer de systeemmiddelen voor het verlengen van de levensduur van de batterij terwijl je je favoriete spelletjes speelt.
  • Beheer onregelmatige app-activiteiten, vergrendel apps met gevoelige inhoud of verwijder apps die je niet gebruikt.