HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

De HTC BoomSound met een hoofdtelefoon gebruiken

Sluit de koptelefoon aan en schakel HTC BoomSound in met Dolby Audio om te genieten van audiodetails op een meer persoonlijke manier.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Steek de hoofdtelefoon in de hoofdtelefoonaansluiting.
  3. Tik op de schakelaar HTC BoomSound met Dolby Audio Aan/uit.
  4. Tik op HTC BoomSound met Dolby Audio en selecteer een optie op het scherm Kies je hoofdtelefoon. HTC Desire 10 lifestyle onthoudt het gekozen hoofdtelefoonprofiel zodat je het niet opnieuw hoeft te selecteren.
Opmerking: HTC BoomSound met Dolby Audio is niet beschikbaar over HDMI, Bluetooth, Miracast of USB audio out.