HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Software- en app-updates

Op HTC Desire 10 lifestyle ontvang je software-updates voor de nieuwste prestatieverbeteringen, foutoplossingen en beveiligingsverbeteringen wanneer deze beschikbaar zijn.

Download en installeer tevens de nieuwste updates van HTC en andere apps van Google Play om te genieten van de nieuwe en verbeterde functies. Sommige HTC-apps die niet vooraf zijn geladen op bepaalde telefoons, kunnen tevens worden gedownload van Google Play.

Opmerking: De informatie in deze handleiding is wellicht niet het meest geactualiseerd indien er meer recente software- en app-updates beschikbaar zijn.