HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Hoe vind ik de IMEI/MEID en het serienummer van mijn telefoon?

De IMEI en MEID zijn numerieke codes die je telefoon op unieke wijze identificeren. Het kan nodig zijn om de IMEI/MEID en het serienummer van je telefoon te zoeken wanneer je service wilt ontvangen.
  • Vanuit het Home-scherm tik je op en vervolgens op Help > > Neem contact op met HTC.
  • Ga naar Instellingen en tik op Info > Telefoonidentiteit.
  • Om de IMEI snel te vinden, kun je de app Telefoon openen en vervolgens *#06# invoeren.