HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Video's afspelen op HTC BlinkFeed

Als je bent verbonden met Wi‍-Fi en er is een post van nieuws of sociale media die een video bevat, wordt de video automatisch afgespeeld op de tegel.
  • Tik op de tegel van een video om het op volledig scherm af te spelen. Tik op de titel van een videotegel om de artikelpagina ervan te openen.
  • Terwijl de video wordt afgespeeld, tik je op het scherm om de afspeelknoppen weer te geven.
  • Om automatisch afspelen uit te schakelen of als je video's automatisch wilt afspelen bij verbinding met mobiele gegevens, tik je op voor het openen van het schuifmenu, en tik vervolgens op > Instellingen > Video's worden automatisch afgespeeld. Tik op de gewenste optie.