HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Het scherm van je telefoon vastleggen

Wil je je geweldige game score laten zien of in je blog schrijven over een functie van je HTC Desire 10 lifestyle? Het is een gemakkelijk om een foto van het scherm te maken om te delen.
  1. Houd tegelijkertijd AAN/UIT en VOLUME OMLAAG ingedrukt.
  2. Open het meldingenvenster en tik op onder de melding van de Schermopname gemaakt.

Als je niet ziet, schuif dan twee vingers uit elkaar op de melding voor de schermafbeelding.