HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Waarom wordt ik gevraagd om een wachtwoord in te voeren voor het decoderen van mijn telefoon bij opnieuw starten of inschakelen?

Om te helpen bij het beveiligen van je gegevens, codeert Android 6.0 je telefoongeheugen wanneer je een schermvergrendeling hebt ingesteld. Je moet het schermvergrendelingspatroon, numerieke PIN of ander wachtwoord gebruiken voor het decoderen van het telefoongeheugen bij het opnieuw starten of inschakelen van je telefoon.