HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Hoe bespaar ik batterijvermogen?

Om te zorgen voor een langere levensduur van de batterij van je telefoon, kun je enkele van deze tips volgen:
  • Ga in de app Instellingen naar Energie > Batterijgebruik of Geschiedenis voor het bekijken van de details van de patronen van batterijverbruik van verschillende apps.
  • Gebruik de app Boost+ om te monitoren of er onregelmatige activiteiten plaatsvinden op je telefoon die zijn behandeld of die je moet stoppen. Deze app heeft tevens een functie van Versterking batterij spelletjes waarmee systeemmiddelen worden geoptimaliseerd om levensduur van de batterij te besparen zonder dat dit van invloed is op je spelervaring.
  • Bij het gebruik van accessoires met een USB Type-C-verbinding, moet je ervoor zorgen dat je het loskoppelt van je telefoon wanneer je het niet gebruikt. Het zal batterijvermogen blijven gebruiken wanneer het is verbonden met je telefoon.
  • Je kunt ervoor kiezen om verschillende functies voor besparen van batterijvermogen in te schakelen op je telefoon, zoals Energiebesparing, Optimalisatie batterij en Extreme energiebesparing. Raadpleeg de gebruikershandleiding of how-to's voor meer informatie.
  • Laad de batterij van je telefoon op met gebruik van de lader die werd meegeleverd in de doos.